Start today, secure tomorrow.

Barry's blog

By Barry Nov 01, 2016

Een bezoek aan Japan eerder dit jaar was geweldig! Dit kwam mede door het kunnen bezoeken van zowel Codeblue, AVTokyo en Pacsec , maar ook door de mogelijkheid om met Aziatische communities te spreken alsmede internationale sprekers aan te horen. Tot het bezoek behoorde ook het meespelen van een aantal CTF’s, diners en/of café bezoeken binnen de community.

With

By Barry Oct 22, 2015

Vorige week was ik op de jaarlijkse Hack in the Box (GSEC) security-conferentie in Singapore. Tijdens dit driedaagse evenement met tientallen uiterst technische presentaties vond ik het opmerkelijk dat er bijzonder veel aandacht was voor de analoge kant van security. In een wereld waarin heel binair wordt gedacht, is dit volgens mij een duidelijk signaal dat er veel behoefte is aan een meer analoge benadering van beveiliging.
Lees verder op computable.nl


By Barry Aug 04, 2015

Afgelopen maand werd de internationale hackerswereld verrast door de aanval op het Italiaanse Hacking Team. Met deze hack kwamen alle gegevens op straat te liggen van uitgerekend een bedrijf dat overheden, politie- en veiligheidsdiensten wereldwijd voorziet van tools om versleutelde berichten te ontcijferen en computers te hacken. Maar waar ligt de ethiek in het hacken?


Pages