Start today, secure tomorrow.

Wanted: Hackers!

The S-unit is op zoek naar nieuwe Offensieve security specialisten!
Ben je creatief, heb je een Hackers mindset en ga je oplossingsgericht te werk? Stuur dan per e-mail je CV naar ons op. De kandidaten die wij uitnodigen ontvangen een Raspberry Pi!

Je kennismakingsgesprek vindt plaats tijdens Hack in the Box, de conferentie op het gebied van hacking en security! Hier kun je gelijk kennismaken met je toekomstige collega’s. The S-Unit bestaat uit een jong team met passie voor technologie. Wij zijn nieuwsgierig, gedreven, vakidioten. Kortom een goede reden om kennis te maken.

Wat bieden wij jou? Een leuk team om mee samen te werken aan interessante projecten. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, trainingsfaciliteiten en “Slack Friday”. Tijdens Slack Friday werk je niet voor een klant, maar is er tijd voor eigen onderzoek, projecten en programmeren. Bij de S-Unit vinden wij het belangrijk dat werken leuk is.

Over jou
Je bent een innovatieve, ervaren offensieve security specialist die outside the box kan denken en een organisatie veiliger kan maken. Je identificeert kwetsbaarheden in informatiesystemen met als belangrijkste doel het fundamenteel verhogen van de weerbaarheid. Je bent in staat om de brug te slaan tussen techniek en management. Als onderdeel van de community haal je inspiratie uit actuele onderzoeken en ontwikkelingen. Daaruit blijkt jouw passie voor security en techniek.

Over The S-Unit
Bij The S-Unit geloven we dat de passie voor het vak en het enthousiasme van onze security specialisten de kwaliteit van onze diensten bepalen. En omdat wij de beste kwaliteit willen leveren aan onze klanten bieden we je gepaste trainingsfaciliteiten en een goede werksfeer. Door deze mogelijkheden heb jij als onze nieuwe security specialist de kans om je continu te blijven ontwikkelen

Reageren?
Stuur dan per e-mail je CV voor naar ons op en we nemen contact met je op voor een afspraak op Hack in The Box.