Bridging The Security Gap

Offensive as a Service (OaaS)

In onze nieuwe dienst “Offensive as a Service“ (OaaS) controleert The S-Unit de IT-infrastructuur en -diensten van uw bedrijf continu vanuit een offensief perspectief.
Ons doel? Uw organisatie nog beter te wapenen tegen cyber-aanvallen!

Bij The S-Unit gaan we een stap verder dan de vaak éénmalige of tijdelijke security testen: met OaaS testen we voortdurend op een offensieve manier uw IT-infrastructuur. Hackers en cybercriminelen proberen immers ook voortdurend exploits en kwetsbaarheden in uw informatiesystemen te vinden, dus wij vinden dat security en preventie juist een regulier karakter moeten hebben. Kwetsbaarheden en dreigingen die specifiek voor uw bedrijf belangrijk zijn, worden door The S-Unit bewaakt op beschikbare exploits met dezelfde offensieve bril die interne of externe hackers gebruiken om uw systemen aan te vallen.

Door het regulier controleren en/of testen van uw infrastructuur, doen we diepgaand kennis op over de gebruikte technologieën en diensten binnen uw IT. We combineren onze creatieve blik en ‘outside the box’-denken met kennis uit de offensieve markt en de hackers-community, waardoor we in staat zijn om uw bedrijf te controleren wanneer het er daadwerkelijk toe doet.

We analyseren welke exploits voor u van belang zijn en delen de gevonden informatie periodiek met uw security afdeling, zodat daar beslist kan worden of aandacht en/of escalatie noodzakelijk is. Indien kwetsbaarheden en acute dreigingen zijn gedetecteerd (zgn. ‘red alerts’), dan schakelen we natuurlijk direct.

The S-Unit brengt offensieve security intelligentie binnen uw bedrijf zonder dat u de expertise hoeft op te bouwen en te onderhouden. We hebben de kennis om exploits te beoordelen op risico en impact voor uw organisatie en geven advies op maat. We helpen mee aan de visie op uw security en adviseren u op welke wijze de juiste mindset kan worden behaald, zodat er minder security incidenten ontstaan.