Start today, secure tomorrow.

The S-Unit introduceert haar nieuwe dienst: de SU Healthcheck!

Is uw ICT wel veilig?

Bij The S-Unit weten we dat er kwetsbaarheden in uw infrastructuur zitten en we werken al meer dan 10 jaar met onze klanten samen om deze op te sporen en op te lossen. De kracht van The S-Unit zit hem in het collectief: we hebben experts in dienst die een stevige basis hebben als het aankomt op het opsporen van kwetsbaarheden en ze hebben hiernaast allemaal hun eigen specifieke kennis. Ze zijn allemaal actief in de security community en ze vinden informatie over lekken, nog voordat ze door hackers misbruikt kunnen worden.
 
Om van dit potentieel volledig gebruik te kunnen maken, hebben we de SU (The S-Unit Unit) ontwikkeld. Als we een security-vraagstuk gaan onderzoeken, plaatsen we de SU fysiek in uw netwerk, in overleg met de afdelingen die hiervoor verantwoordelijk zijn. De SU zet een beveiligde verbinding op met ons hoofdkantoor, waar we al onze experts erbij kunnen betrekken. Via deze verbinding onderzoeken we met een team van experts van binnenuit waar de kwetsbaarheden zich bevinden.

Deze werkwijze heeft een aantal voordelen voor onze klanten: we kunnen alle benodigde expertise inzetten wanneer deze nodig is, er zijn schaalvoordelen i.v.m. licenties en er zijn minder reistijden. Op deze manier kunnen we sneller en flexibeler de bevindingen opleveren en u adviseren over de oplossing; iets dat in de huidige tijd geen overbodige luxe is, omdat kwaadwillenden steeds sneller zijn dan updates kunnen worden uitgebracht. Omdat de SU een één-op-één verbinding aanlegt, kunnen we op een veilige manier een persoonlijke aanpak garanderen om uw specifieke bedrijfssituatie te onderzoeken en veiliger te maken. Een ander voordeel: de SU blijft bij u aanwezig, zodat we u een volgende keer ook weer snel kunnen helpen.

We zetten de SU in voor onze nieuwe dienst: The SU Health Check. Bij deze instap-dienst voeren we een basis controle uit op de generieke kwetsbaarheden in uw infrastructuur. Op deze manier krijgt u in korte tijd inzicht in de huidige status van uw security.

Daarnaast zetten we de SU in voor onze andere diensten: Offensive as a Service (OaaS), pentests, deelname aan projecten, scrumm’s en uiteraard bij een directe kwetsbaarheid of uitbraak.

Bij al onze diensten geldt dat we de kwetsbaarheden onderzoeken in samenspraak met de juiste afdelingen binnen uw organisatie. We brengen ze in kaart, beoordelen ze op impact en risico, en rapporteren erover, waarbij we aangeven welke oplossingen gekozen kunnen worden.
 
De SU is hét middel van The S-Unit om van binnenuit sneller en flexibeler de offensieve gezondheidsstatus van onze klanten te bepalen. Wij zijn uw offensieve partner en blijven continue adviseren wanneer het ertoe doet.

Zodat u rustig kan slapen!
 
Bent u geïnteresseerd in een persoonlijke kennismaking met onze SU; neem dan contact op met ons via [email protected]